Over Valpreventie Ouderen

Valpreventie en alle hulpmiddelen die val letsel kunnen voorkomen bij onverhoopte valpartijen zijn onderbelicht. Dat terwijl er veel gaande is in de zorg op dit vlak en het ook nog steeds een groot probleem is. Daar willen wij graag verandering in brengen.

Op deze informatie portal brengen wij alle informatie zo objectief mogelijk. Wij lichten partijen uit die wij innovatiever vinden dan anderen of waarvan wij vinden dat de producten meer exposure verdienen. Ons verdienmodel werkt via advertenties.

Missie Valpreventie Ouderen

Doelstellingen van Valpreventie Ouderen:

  • Informatie bieden over Valpreventie.
  • Informatie bieden over Val-statistieken en gebeurtenissen rondom de impact van het ‘vallen bij ouderen’.
  • Informatie bieden over Hulpmiddelen die letsel bij het vallen kunnen voorkomen.
  • Vernieuwende producten en technologieën ( Bijvoorbeeld valalarmen en heup airbags) rondom valpreventie een mogelijkheid bieden om zich te tonen aan een grotere doelgroep.

Valpreventie Info Video

Vragen of advies?

Heb je vragen over hoe je vallen kan voorkomen, of ben je op zoek naar andere preventieve tips? Kijk dan ook eens tussen onze artikelen, of kijk bijvoorbeeld eens op zorgvoorbeter.nl

Over deze website en ons

We zijn zelf geen medisch experts maar zijn wel enthousiast over de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van valpreventie en hulp bij vallen voor ouderen. Op deze website dus veel informatie over de producten die helpen bij voorkomen van vallen maar ook het voorkomen van bijvoorbeeld letsel bij vallen. Meer informatie ook in onze disclaimer.

Waarom valpreventie-ouderen.nl?

Deze site wordt gerund door het bedrijf Reachmo.re. We zetten informatieve portals neer over onderwerpen waar wij zelf geïnteresseerd in zijn of waar we denken dat we mensen kunnen helpen met een mooie site over een bepaald onderwerp wat we zelf interessant vinden. Dat laatste is ook het geval met deze site.

Bekijk direct al onze artikelen over Valpreventie

Deze website gebruikt cookies